slide02 slide02
Twitter Update
BRANDED COLLECTION
PAKAR MELETOPKAN INDUSTRI PAKAIAN #1 DI MALAYSIA.



Kepakaran Branded Collection ialah membekal, mengedar dan menjual pakaian kanak-kanak dan dewasa berkualiti tinggi yang bergaya, berjenama dan mewah dari luar negara dengan harga borong yang sangat murah dan berpatutan. READYMADE. CUSTOMMADE. FULL SUBLIMATION. Percetakan PREMIUM STICKER HEATPRESS. SILKSCREEN pelbagai design. SUPPLY T-SHIRT KOSONG dan JERSI. MENJAHIT pelbagai fesyen terkini, baju kurung, niqab, telekung, tudung, topi, beg, baju dan seluar. PERCETAKAN BUKU, BISNES KAD, KAD KAHWIN, STICKER LABEL PRODUK. BANNER, BUNTING, SIGNBOARD, MEMBANTU MARKETING di MEDIA SOSIAL termasuk pembangunan LAMAN WEB dan penyedia VIDEO VIRAL, GAMBAR SUPEROHSEM. Perkhidmatan GRAPHIC DESIGN, tracing logo, cipta logo company superior premium.



PEMBELIAN BORONG DAN RUNCIT



BRANDED COLLECTION TREND MAKER REVOLUTION



BUILT YOUR BRANDS 017-6852740 @ 010-4502740
BRANDED COLLECTION
Branded Collection was established to provide the affordable, quality and fashionable imported clothing to the masses. Currently, the major products sold throughout Branded Collection store are priced ranging from cheap price RM2.90 to premium price for highest quality.



Branded Collection is a wholesale and retail shopping chain which specially sell baby and kids product jumper, romper, dress, blouse short sleeve t-shirts, long sleeve t-shirt, shirts, jeans and other clothings mainly focusing baby and kids apparel customers. Besides, Men and women wear items also available.



Branded Collection is well-prepared in supplying high quality of clothing in Malaysia, thats what set itself apart from the competition. Being an international supplier, exporter and wholesaler coupled with its strategic international network with reputable global associates have strengthened its credibility to ensure effective supply and distribution at all time.



MISION and VISION The vision of the Branded Collection is to be the best fashion company ever. We aspire to be a global leader in the fashion and retail industry with the highest standards in design, manufacturing, quality, customer service, branding and innovation. As a creatively driven and design oriented group, we want to create fashion consciousness that is stylish yet affordable within our brand niches. Branded Collection best solution for apparel wholesale and retail.



Come deal with Branded Collection. BUILT YOUR BRANDS 017-6852740 @ 010-4502740
Login
Username

Password



Forgotten your password?
Request a new one here.
ONLINE 7.9M views
BIG WHY



Nak berjaya? Jangan bagi alasan, cari solusi, cari jalan selesaikan. Kalau hari ni anda tak bekerja keras, siapa lagi yang nak tunaikan impian anda? Ramai dah peniaga kami bantu buat duit tepi dengan jual baju jenama sendiri. Kain sedap pakai, sejuk serap peluh, kualiti anda sendiri tentukan. Design baju kita boleh buat padu setanding internasional. Jadi, anda rasa layak ke kalau kita ada impian besar tapi tindakan masih lagi ciput, hidup banyak komplen, merungut, sempat nak bawang orang lain? Lebih baik anda konsisten buat yang terbaik dan create more result dari buat kerja tak ada faedah untuk orang sekeliling. Please stop jadi orang biasa-biasa! Faham ke faham ni?? KEPUTUSAN U MENENTUKAN TAKDIR HIDUP U. BERTINDAK SEKARANG! 😊 KERETA TERSADAI, DUIT 1SEN PUN TAKDE. LELAKI NI BANGKIT dgn JUAL T-SHIRT BARU RM2.50! RM4.50! RM5! RM8 hingga RM35. NAK BUAT BAJU BRAND SENDIRI KANAK2 dan DEWASA, APAPUN BOLEH! BAB KUALITI DAN HARGA JANGAN RISAU, PENGALAMAN KAMI BERBELAS TAHUN BOLEH MEMBANTU ANDA! Ni kisah saya macammane boleh terbuat bisnes percetakan printing, heatpress, sublimation bajuu dan founder Bantal Hotel 14 Bintang. Saya pernah takde duit langsung, kereta tersadai habis minyak pukul 1pagi. Ada 50 sen je waktu tu, orang tumpangkan saya ke stesen minyak. Kat situ ada public phone, saya call kawan2 saya, diorang tak angkat sebab dah tido. Public phone telan habis duit saya. Berembun gak sampai 5 pagi. HahahaπŸ˜†πŸ˜† Nak mintak pinjam orang duit, sape nak bagi sebab tak kenal. Lagipun saya ni jenis malu ada air muka nak pinjam duit orang. πŸ˜… Pikir punya pikir, sampai otak tak boleh pikir. Hahahaha πŸ˜†πŸ˜† Pastu saya pun pi stesen minyak sebelah public phone tu, mintak pinjam dari bangla cashier. Hahahaha😁 Malu sangat muka saya waktu tu. Cashier tu cakap ambik la ni 20 sen, saya bagi. Terus call abah saya. Abah datang tolong, beli minyak. Bawak pi kereta. Kereta pulak tak leh start, sebab bateri kong, on signal dari 1-6pagi. Kahkahkah 🀣🀣🀣 Abah balik rumah ambik jumper. Datang balik, jumper bateri. Kereta hidup. Saya pun balik rumah. Pssst... Sebenarnya petang tu dah tersadai gak kereta satria saya, langgar banjir, terus enjin mati depan UiTM Shah Alam, abah datang dgn pomen tolong. Kahkahkah πŸ˜† Malang bertimpa timpa hari tu. HuhuhuπŸ˜…πŸ˜… Sejak this tragedi saya ada 1 big why. Dan ada lagi beberapa big why, menyebabkan bengang sangat terpaksa bangkit! Kahkahkah 🀣🀣🀣🀣 Banyak dah saya susahkan mak abah isteri dan anak-anak. Maaf sebab saya tak sempurna.😭 Moga Allah Taala sentiasa melindungi mereka. Amin Memang dah tekad! Bila saya berjaya! Saya akan bantu lebih ramai orang untuk berjaya bersama-sama. Moga dengan usaha jihad ekonomi ni, Allah merahmati, membantu dan melimpahi segala kekayaan buat kita semua. Amin



-Mohd Zahid Musa- Peniaga yg mengharap simpati Tuhan. TQ Allah bagi kesempatan masa dapat bantu semua orang yang mahu bertindak untuk dibantu.😊☺️☺️ BANGKIT SEKARANG! 😊😊😍😍 JIKA SERIUS NAK UBAH HIDUP LEBIH BAIK!πŸ€—πŸ˜Š



BRANDED COLLECTION TREND MAKER REVOLUTION



BUILT YOUR BRANDS 017-6852740 @ 010-4502740
STOK RAYA 2013 by Branded Collection
Assalamualaikum w.b.t

Berita yang dinanti-nanti oleh peminat pakaian kanak-kanak dan dewasa.
Pada 29, 30 november - 1 disember 2013 (Jumaat, Sabtu dan Ahad).

Kami Branded Collection, pengilang, pembekal, pemborong pakaian berjenama berkualiti tinggi akan mengadakan LELONG SENTAP PAKAIAN bermula dari jam 10pagi hingga 8 malam di lokasi 11-g-01 & 11-g-07 pjs 2d/1 taman medan petaling jaya.

Semua pakaian akan dilelong setengah harga atau 50% diskaun. Dan ada juga pakaian-pakaian ini yang kami akan lelong sehingga 90% diskaun.

Lebih gempar lagi. Di LELONG SENTAP PAKAIAN anjuran Branded Collection akan dilelong pakaian dengan harga 20sen sehelai, tetapi mengikut terma dan syarat yang ditetapkan.

Ada yang bertanya? Mengapa memilih konsep 20sen untuk diketengahkan pada lelong kali ini.
Kami memilih 20sen sebagai simbolik lelong kali ini adalah kerana 2bulan lepas dalam masa satu hari perkataan 20sen telah popular dikalangan rakyat malaysia akibat penarikan kembali subsidi minyak RM0.20sen.

Oleh kerana itu, kami wujudkan LELONG SENTAP PAKAIAN RM0.20SEN bagi membantu meringankan beban rakyat malaysia.
Kami suka! :) Harap tuan/puan juga suka :)

Pada yang tidak hadir! Anda amat rugi!
Ini adalah lelong penutup Branded Collection bagi tahun 2013.

Jutaan terima kasih pada semua yang memberikan sokongan padu luarbiasa. Kami komited untuk menambah nilai hidup anda sekeluarga dengan pakaian berkualiti tinggi, rekaan terkini dengan warna-warna yang menarik.

Love  U All :) Dari kami... Warga Branded Collection.
www.brandedcollection.com.my

 

INI YANG TUAN/PUAN NANTIKAN BUKAN??!

LELONG SENTAP RM0.20SEN BRANDED COLLECTION. 

 

PERINGATAN!

Temui TEAM BRANDED COLLECTION di PETALING JAYA untuk BANTUAN PAKAR.



 

 

 

 

 

 

Kenapa dan Mengapa, ANDA WAJIB MEMILIH

Branded Collection sebagai PEMBEKAL ANDA?

1. Stok baru,tiba setiap minggu. 

2. Rekaan terkini, Kualiti terbaaaaaaik, Harga berpatutan.

3. Niat utama kami di dalam perniagaan ini adalah untuk  

    membantu menambah nilai hidup orang lain.

4. Branded Collection sememangnya PAKAR MELETOPKAN

    INDUSTRI PAKAIAN #1 di MALAYSIA.

Mengapa perlu melanggar dinding?

Jika ada pakar yang dapat membantu?  

100% KONSULTASI PERCUMA!


Ratings
Rating is available to Members only.

Please login to vote.

No Ratings have been Posted.